Je huis verkopen kan bij Makelaar073 al vanaf € 1.250,-

Wat doe je zelf en wat laat je aan ons over? Hoeveel makelaar wil jij?

Door onze nauwe samenwerking met jou, kunnen wij onze kosten laag houden. Jij bepaalt welke werkzaamheden je zelf uit wilt voeren en wat je aan ons overlaat. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de foto’s van je woning maken, of zelf de bezichtigingen begeleiden. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je flink op je makelaarskosten.

Natuurlijk zorgen wij voor de brochure, de plaatsing op Funda, de onderhandelingen en het opstellen van het koopcontract. Je kunt altijd rekenen op onze expertise en kennis van de lokale markt.

 

Lees meer over onze werkwijze

Een dikke 10

"Miriam gaf ons heel goed advies tav de verkoop van onze woning. Ze leidde het hele proces vakkundig en warm. Precies wat wij nodig hadden. Miriam is gewoon een prettig mens die niet pushed en je het gevoel geeft dat je een geweldig huis hebt. Ze reageert snel en adequaat en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Een dikke 10 dus voor het hele verkoopproces."

17 mei 2022 - Verkoper van Merwedelaan 14

Ik raad Makelaar073 zeker aan

"Ik wilde graag zelf de rondleidingen geven en dat was geen probleem, door middel van bouwstenen kun je zelf je pakket samenstellen. De lijntjes zijn kort, je kunt altijd bellen/mailen of zelfs via WhatsApp. Mijn woning was binnen no time verkocht en ook het proces na de verkoop verliep goed en professioneel. Ik raad Makelaar073 zeker aan."

02 februari 2022 - Verkoper van Hertoglaan 16

Goed contact en snel op Funda

"Contact met Mirjam ging er goed en vlot. Huis stond snel op funda zoals we gewenst hadden. Aanrader."

04 februari 2022 - Verkoper van Leonardus van Veghelstraat 42

Tevreden over het hele traject

"Mirjam en Sanne van Makelaar 073 zijn zeer kundig. Wij zijn tevreden over het hele traject: van het advies vóór tot en met de afhandeling ná de verkoop van ons huis. Ook de door hen aangedragen fotograaf was flexibel en professioneel. Wij bevelen hen zeker aan."

14 maart 2022 - Verkoper van Cluselaan 12

Een fijne partij om mee samen te werken

"Dit kleine & toegewijde kantoor in Den Bosch is een fijne partij om mee samen te werken en d.m.v. Makelaar073 heb ik mijn appartement snel kunnen verkopen!"

14 juni 2022 - Verkoper van Hudsonlaan 134

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten