Je huis verkopen kan bij Makelaar073 al vanaf € 1.650,-

Wat doe je zelf en wat laat je aan ons over? Hoeveel makelaar wil jij?

Door onze nauwe samenwerking met jou, kunnen wij onze kosten laag houden. Jij bepaalt welke werkzaamheden je zelf uit wilt voeren en wat je aan ons overlaat. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de foto’s van je woning maken, of zelf de bezichtigingen begeleiden. Hierdoor heb je meer grip op het verkoopproces en bespaar je flink op je makelaarskosten.

Natuurlijk zorgen wij voor de brochure, de plaatsing op Funda, de onderhandelingen en het opstellen van het koopcontract. Je kunt altijd rekenen op onze expertise en kennis van de lokale markt.

 

Lees meer over onze werkwijze

Alleen maar 10-en

"Ik geef nooit alleen maar 10-en in een beoordeling. Maar in dit geval kan ik er niet omheen. Vanaf het eerste contact tot het definitieve contract heeft Mirjam van de Laar ons goed begeleidt bij de verkoop van onze woning. Een goede marktanalyse, goede instructie voor het verkoopklaar maken, zeer uitnodigende foto's en zo te horen prima begeleiding van de geïnteresseerden hebben uiteindelijk geleid tot een resultaat waar wij in positieve zin niet op gerekend hadden."

12 november 2023 - Verkoper van Aartshertogenlaan 71

Prettige makelaar

"Mirjam is een prettige makelaar waarmee de opdracht op maat besproken kan worden zodat het verkoopprijs goed aansluit bij jouw verwachtingen en wensen. De begeleiding is goed gegaan en de communicatie was prima. Eindresultaat zijn wij als verkopers tevreden mee."

13 september 2023 - Verkoper van Scheldestraat 3

Van begin tot eind goed begeleid

"Vanaf het begin tot het eind heel goed begeleid. Superfijn contact en heel professioneel. Een echte aanrader voor iedereen die zijn of haar huis wil verkopen."

08 september 2023 - Verkoper van Zandstraat 34

Adviezen getuigen van deskundigheid

"Wij waren voor de verkoop van onze woning bewust op zoek naar een makelaar met korte lijnen en snelle handelingssnelheid. Mirjam heeft ons daarbij geholpen door snel te schakelen en voelde goed aan dat wij o.a. de bezichtigingen zelf konden doen. Goed advies vwb de tactiek en de laatste puntjes op de i bij het contract. Aanrader als je zelf de service elementen wil samenstellen. Daarbij is Mirjam een fijn persoon, makkelijk in de omgang en bij alle stappen in het proces nauw betrokken."

23 oktober 2023 - Verkoper van Bilderdijkstraat 9

Enthousiast, zeer kundig, goed bereikbaar

"Enthousiaste en prettige persoonlijkheid. Zeer kundig op het vakgebied inclusief bouwkundige aspecten. Goed bereikbaar en geeft indien nodig snel antwoorden en hield uitstekend rekening met onze belangen."

03 oktober 2023 - Verkoper van Fleringen 138

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten