Even voorstellen: Sanne!

Gepubliceerd op 09 augustus 2019

Makelaar073 breidt uit

Tientallen reacties kregen we binnen, op onze vacature voor een nieuwe Assistent Makelaar. Veel leuke kandidaten schreven ons aan, maar de beste match hadden we toch met Sanne. Energiek, proactief en bovendien stond ze te trappelen om haar makelaarscarrière weer op te pakken, na enkele jaren andere werkzaamheden te hebben gehad. Meer dan welkom dus, als aanvulling op ons team! Ze stelt zich graag even aan jullie voor:

“Hallo, ik ben Sanne van der Wijst

Ik ben 33 jaar oud en kom uit Vorstenbosch. Getrouwd met Erik en mama van drie lieve kids: Teun (8), Stef (6) en Guusje (4). Al vrij jong wist ik dat ik makelaar wilde worden. Na het voltooien van de havo begon ik dan ook direct aan de hbo-opleiding Makelaardij en Onroerend goed. Hierna was ik werkzaam bij het makelaarskantoor Woonregisseurs, in de regio Oss/Veghel, en later werkte ik bij Ter Mors Makelaars in Rosmalen. Bij Ter Mors werkte ik trouwens ook al samen met Mirjam en dat klikte goed. Ik was dan ook direct enthousiast toen ik de vacature bij Makelaar073 zag staan!

“De afgelopen jaren heb ik me gericht op mijn gezin en ons eigen bedrijf. We hebben namelijk twee groepsaccomodaties die we verhuren en we verzorgen daarbij verschillende outdoor activiteiten. Ontzettend leuk werk en makkelijk te combineren met ons gezinsleven. Maar het laatste jaar begon het toch weer te kriebelen om weer met mijn vak bezig te zijn. En op een gegeven moment kon ik echt niet meer om die kriebels heen. De vacature bij Makelaar073 kwam dus eigenlijk precies op het juiste moment.

"Om me het werk weer helemaal eigen te maken, begin ik de komende tijd in de binnendienst, voor twee dagen in de week. Het is dan ook goed mogelijk dat je mij een keer aan de telefoon krijgt. Per 1 oktober start ik vervolgens met de opleiding om beëdigd makelaar te worden. Dit om nog meer uit het werk en mezelf te halen. Ik heb er enorm veel zin in!”

« ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten