Aan het plein - nieuwbouw in Berlicum

 

 

46 luxe appartementen en penthouses in Berlicum

 

Wonen in een weelde van ruimte. Een privilege waar voorheen slechts de kasteelheren rondom Berlicum het voorrecht toe hadden.

Aan het Mercuriusplein in Berlicum krijgt deze traditie van rijke en weelderige landgoedhistorie gestalte in het unieke en zeer exclusieve appartementencomplex Aan het plein. Maar wel met alle luxe en comfort van vandaag.

Hier komen 46 luxe appartementen en exclusieve penthouses waarin al uw woonwensen samensmelten in een compositie van riante woonoppervlaktes, royale buitenruimtes, een sublieme afwerking tot in alle details en een fraaie privé binnentuin als oase van rust.

Voor zijn ontwerp van Aan het plein liet de bekende architect Kim van Cauter zich inspireren door het ooit zo imposante kasteel Ter Aa, hetgeen duidelijk te zien is aan de fraaie belijning van het exclusieve appartementencomplex.

Bent u geïnteresseerd en wilt u informatie ontvangen?

Indien u geïnteresseerd bent in dit project en graag wat informatie zou willen ontvangen, kunt u contact met ons opnemen. Dat kan via onderstaand contactformulier, door te bellen naar 073 - 8200 730 of door een e-mail te sturen naar info@makelaar073.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw interesse en wensen door te spreken. We kunnen u vervolgens van informatieve documentatie voorzien of een vrijblijvende afpsraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar

Indien u serieus geïnteresseerd bent in één van de appartementen, kunt u een optie nemen voor de duur van één week. Na deze periode horen wij graag of u de woning wilt kopen of dat u ervan afziet

Makelaar073 is betrokken bij dit prachtige project als verkopend makelaar. Wij begeleiden u persoonlijk bij onder andere het kiezen van een appartement en het selecteren van een hypotheek. Natuurlijk geven wij u ook alle informatie die u wenst. U krijgt een begrijpelijke toelichting bij de verkooptekeningen, technische specificaties, overeenkomsten en de garanties die u gedurende het hele proces heeft.

Status bouw

In oktober 2019 is de bouw gestart. De oplevering van de appartementen zal naar inschatting eind 2020 plaatsvinden. Alle kopers worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen door middel van nieuwsbrieven die worden verstuurd.

Garantiecertificaat

Het door u gekochte appartement wordt gerealiseerd onder een waarborg/garantiecertificaat. Dit betekent dat uw appartement gegarandeerd gebouwd wordt. Deze verplichting is vastgelegd in de koop- of aannemingsovereenkomst. Ook biedt het waarborg/garantiecertificaat een financiële waarborg in het geval dat het appartement om welke reden dan ook niet wordt opgeleverd zoals is vastgelegd in de overeenkomsten.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Heeft u interesse in de brochure, plattegronden en/of prijslijsten? Neem dan vrijbijvend contact met ons op middels onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 073 - 8200 730, of een e-mail te sturen naar info@makelaar073.nl.

 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten