aaaannndd... Action!

Gepubliceerd op 16 oktober 2019

Een nieuwe bedrijfsvideo in de maak!

Vorige week maandag was het zover: de opnames voor onze nieuwe bedrijfsfilm! Dat was wel even wennen, dat acteren. Want hoe zitten we eigenlijk, als we zitten te werken op kantoor? En hoe loop je op een natuurlijke manier naar de auto? Gelukkig hadden we een ervaren videograaf ingeschakeld die ons goede aanwijzingen gaf.

Waarom een nieuwe film?

Onze vorige video maakten we eind 2016. Inmiddels is er heel wat veranderd! Om te beginnen natuurlijk onze verhuizing; sinds 1 april dit jaar zitten we niet meer in Rosmalen, maar in Den Bosch. Ook zijn we in de tussentijd twee collega's rijker: Anke en Sanne. En daarnaast willen we gewoon graag in één korte video duidelijk kunnen maken aan nieuwe klanten hoe onze dienstverlening in elkaar steekt. Genoeg motivatie dus om aan de slag te gaan!

Als filmlocatie kozen we voor drie verschillende plekken: ons kantoor, thuis bij een fictieve klant en in de Korte Putstraat in de binnenstad. In die laatste lokatie stelde restaurant Zoetelief haar terras beschikbaar zodat we een gezellige borrelscène konden draaien. Compleet met een fles bubbels en een lekkere borrelplank - die we na afloop uiteraard lekker hebben opgesmikkeld. Dankzij een strakke planning en gedetailleerd draaiboek stonden alle shots er binnen vier uur op. En nu is het afwachten op het resultaat.. Stay tuned!

Ook een nieuwe website

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Naast het opnemen van de nieuwe bedrijfsfilm, zijn we ook bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe website. Qua functionaliteiten zal deze hetzelfde blijven, maar qua uiterlijk wordt hij helemaal van nu. Dit traject zit nu in de afrondende fase en de site zal binnenkort live gaan. Mét de nieuwe bedrijfsvideo erop!

« ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten