Hypotheken

Woning financieren

Wil je weten of je jouw droomhuis wel kunt financieren? En zo ja, welke hypotheek dan het beste bij je past? Dan zul je alle hypotheken met elkaar moeten gaan vergelijken. Dat kost veel tijd en energie. Bovendien is het de vraag waarop je de aanbiedingen moet vergelijken. Op rente, op rentevaste periode, op voorwaarden of op hypotheekvorm?

Een hypotheekadviseur zou daarom uitkomst bieden. Hij is dagelijks met deze materie bezig, is gediplomeerd, houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en beschikt over systemen om hypotheekproducten met elkaar te vergelijken.

De voordelen voor jou: 

  • je kiest een hypotheek die bij jouw persoonlijke situatie past
  • je weet zeker dat je de meest gunstige hypotheek kiest
  • de consequenties van jouw keuze zijn vooraf inzichtelijk
  • je hebt een gesprekspartner die voor jouw belangen opkomt

Het eerste intakegesprek is gratis. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in de stappen die genomen moeten worden om je hypotheek in orde te maken. Je weet na afloop welke rol de adviseur kan spelen en wat de bijbehorende kosten zijn.


Heb je interesse in de ondersteuning van onze financiële expert? Klik dan hier om een afspraak te maken. Je kunt ook bellen voor een afspraak, met 073 - 8200 730.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten