Over Makelaar073

Makelaar073 wordt gerund door Mirjam van de Laar. Een klein kantoor, maar zeergedreven om elke woning succesvol te verkopen. Mirjam richtte het kantoor op in 2012, nadat zij van veel klanten signalen opving die graag wat meer grip op het verkoopproces wilden. Meer keuzevrijheid, meer samenwerking en lagere kosten waren de wensen. Mirjam zag het als haar uitdaging om een formule te ontwikkelen die aan deze wensen kon voldoen. En met succes! Inmiddels bestaat het kantoor alweer elf jaar en werkt Mirjam dagelijks met veel plezier aan de realisatie van de woonwensen van hun opdrachtgevers.

 

Een makelaarsconcept van deze tijd

Het concept van Makelaar073, waarbij meer inspraak voor de verkoper, een lager en transparanter tarief en het gemak van internet centraal staan, vindt haar oorsprong in de wensen van veel kopers en verkopers. 

Wensen die gevormd en versterkt werden tijdens de crisisjaren, waarin kopers en verkopers kritisch naar het verkoopproces gingen kijken.

Mirjam: “Ik zag het als mijn uitdaging om een formule te ontwikkelen waarbij ik verkopers meer kon betrekken bij het verkoopproces. Door de manier waarop wij nu werken, kunnen we onze klanten en hun woning veel meer persoonlijke aandacht geven, tegen een zeer scherp tarief. Een combinatie die je niet zo snel zult vinden bij een traditionele makelaar, noch bij een landelijk opererende internetmakelaar.”

 

Transparant, flexibel, eerlijk en persoonlijk

Met deze verfrissende formule geeft Mirjam een nieuwe invulling aan het proces van woningverkoop, met als direct gevolg: grote voordelen voor alle partijen:

Meer keuzevrijheid en een transparant tarief

Wil je het liefst zo veel mogelijk zelf doen? Ga je voor volledige ontzorging? Of kies je voor de gulden middenweg? Jij bepaalt welke werkzaamheden je zelf uit wilt voeren en wat je aan ons over laat. Bovendien kun je te allen tijde, ook gaandeweg, extra diensten aankopen. Zo stel je zelf je unieke dienstenpakket samen. Want geen enkele woning ishetzelfde; het verkooptraject dus ook niet.

Meer inzicht in en grip op het verkoopproces

Door onze nauwe samenwerking, onder andere via de internettool Mijn Makelaar073, ben je als verkoper continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Begeleid je ook zelf de bezichtigingen? Dan kun je de reacties van je kandidaten lezen en peilen of er extra middelen moeten worden ingezet. Zo heb je zicht op het verkooptraject en kun je makkelijker bijsturen waar nodig.

Je kunt altijd terugvallen op onze expertise en lokale marktkennis

Je woning laten zien aan een belangstellende, kun je zelf minstens zo goed als wij dat kunnen. Per slot van rekening doen al jaren alle verkopers dat tijdens de NVM-Open Huizen Dag. Een vraagprijs vaststellen, een onderhandeling voeren of een koopakte opmaken, dat vergt natuurlijk wel regionale kennis en expertise van een makelaar. Ook wanneer je vragen hebt, of wilt sparren over de in te zetten middelen zijn wij altijd bereikbaar. En wanneer je erachter komt dat bezichtigen toch niet zo jouw ding is, nemen wij het graag van je over.

Koper en verkoper kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week bezichtigen

In deze drukke markt kan het soms snel gaan. Daarom is het fijn dat jullie als koper en verkoper te allen tijde kunnen bezichtigen, wanneer het jullie uitkomt. Je bent niet meer afhankelijk van de drukke agenda van de makelaar. Niets staat een mogelijke match in de weg.

 

Persoonlijk

Mirjam van de Laar - Register Makelaar-Taxateur

Mirjam is al sinds 1991 werkzaam in de makelaardij in de regio ‘s- Hertogenbosch/Rosmalen en sinds 2012 de drijvende kracht achter Makelaar073. Na haar opleiding begon ze bij Croonen en Van Lent (het latere Meeus), waarna ze 17 jaar werkzaam was bij het gerenommeerde makelaarskantoor Ter Mors Makelaars in Rosmalen, waarvan 12 jaar als mede-eigenaar. Mirjam is geïnteresseerd in álles wat met huizen, bouwen en verbouwen te maken heeft. Ze kan je precies vertellen hoe een huis van onder tot boven in elkaar steekt – best een handige eigenschap, als makelaar. Andere fijne eigenschappen zijn haar creativiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Verandert de markt? Dan verandert haar dienstverlening net zo makkelijk mee. Dankzij haar jarenlange ervaring is er bovendien geen situatie te bedenken die ze niet heeft meegemaakt. Daardoor kan ze de gevolgen van bepaalde keuzes en situaties al ver van tevoren inschatten – en haar klanten van goed advies voorzien. Dat zorgt steevast voor een beter eindresultaat én hoge klantwaarderingen. Iets waar ze enorm trots op is. Waar ze ook trots op is, zijn haar drie kinderen; daar geniet ze in haar vrije tijd volop van. Net als van een gezellige borrel met vrienden of een goed diner. Maar ook voor een skivakantie of mooie fietstocht kun je haar wakker maken.

 

Ivana van Vugt-Vukelja - Medewerker Binnendienst

Met veel enthousiastme werkt Ivana op de binnendienst van Makerlaar073. Achter de schermen zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt, alle administratieve zaken goed worden geregeld en neemt ze vaak het dagelijks contact met klanten, collega makelaars en toeleveranciers op zich. Enthousiast en leergierig als zij is, zal zij zich snel ontwikkelen in de makelaardij om  woningen zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren. Haar HBO opleiding commerciële economie en haar achtergrond als ervaren commercieel professional komt daar goed bij van pas. Binnenkort zul je haar tegen kunnen komen tijdens bezichtigingen waar ze met alle enthousiastme rondleidingen zal geven. Ivana woont samen met haar man, zoon en twee dochters in De Lanen wat deel uitmaakt van de wijk de Groote Wielen. In haar vrije tijd onderneemt ze graag leuke dingen met haar gezin. Wanneer het mooi weer is wandelt of skeelert ze graag in de omgeving en reist ze in de vakanties graag af naar Kroatië om familie op te zoeken.  

 

Maud Donkers - Medewerker Marketing en Communicatie 

Maud werkt met veel plezier bij Makelaar073. Ze studeert momenteel Vastgoedkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en heeft eerder haar propedeuse Communicatie behaald. Met haar kennis van zowel vastgoed als communicatie houdt Maud zich één dag per week bezig met onze sociale media en marketing. Daarnaast gaat ze regelmatig met Mirjam mee om ervaring op te doen in de makelaardij.

Buiten haar werk is Maud vaak te vinden in de sportschool en geniet ze ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie. Ze heeft ook een passie voor reizen, wat haar horizon steeds weer verbreedt. Haar enthousiasme en veelzijdigheid maken haar een waardevolle toevoeging aan ons team!

 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten