Uw huis verkopen<br /><span style="margin-left: 50px">voor slechts € 1.195,-</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/huis-verkopen"><img src="/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/6/9/huis-verkopen-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png'" alt="" /></a>%|%

Over Makelaar073

Makelaar073 wordt gerund door Mirjam van de Laar en Anke Steenbekkers-Schakenraad. Een klein team, maar zeer gedreven om elke woning succesvol te verkopen. Het kantoor werd in 2013 opgericht door Mirjam. Mirjam is sinds 1991 werkzaam in de makelaardij in de regio ’s-Hertogenbosch. Na haar opleiding begon ze bij Croonen en Van Lent (het latere Meeus) waarna ze 12 jaar werkzaam was als mede-eigenaar van het gerenommeerde NVM-makelaarskantoor Ter Mors Makelaars in Rosmalen. Inmiddels bestaat het kantoor van Makelaar073 alweer vijf jaar en werken Mirjam en Anke dagelijks met veel plezier samen met hun verkopers om de beste resultaten te boeken.

Een makelaarsconcept van deze tijd

Het concept van Makelaar073, waarbij meer inspraak voor de verkoper, een lager en transparanter tarief en het gemak van internet centraal staan, vindt haar oorsprong in de wensen van veel kopers en verkopers. Wensen die mede gevormd en versterkt werden tijdens de crisisjaren, waarin kopers en verkopers kritisch naar het verkoopproces gingen kijken.

Mirjam: “Ik zag het als mijn uitdaging om een formule te ontwikkelen waarbij ik verkopers meer kon betrekken bij het verkoopproces. Door de manier waarop wij nu werken, kunnen we onze klanten en hun woning veel meer persoonlijke aandacht geven, tegen een zeer scherp tarief. Een combinatie die je niet zo snel zult vinden bij een traditionele makelaar, noch bij een landelijk opererende internetmakelaar.”

Transparant, flexibel, eerlijk en persoonlijk

Met deze verfrissende formule geeft Mirjam een nieuwe invulling aan het proces van woningverkoop, met als direct gevolg: grote voordelen voor alle partijen:

Meer keuzevrijheid en een transparant tarief

Wil je het liefst zo veel mogelijk zelf doen? Ga je voor volledige ontzorging? Of kies je voor de gulden middenweg? Jij bepaalt welke werkzaamheden je zelf uit wilt voeren en wat je aan ons over laat. Bovendien kun je te allen tijde, ook gaandeweg, extra diensten aankopen. Zo stel je zelf je unieke dienstenpakket samen. Want geen enkele woning ishetzelfde; het verkooptraject dus ook niet.

Meer inzicht in en grip op het verkoopproces

Door onze nauwe samenwerking, onder andere via de internettool Mijn Makelaar073, ben je als verkoper continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Begeleid je ook zelf de bezichtigingen? Dan kun je de reacties van je kandidaten lezen en peilen of er extra middelen moeten worden ingezet. Zo heb je zicht op het verkooptraject en kun je makkelijker bijsturen waar nodig.

Je kunt altijd terugvallen op onze expertise en lokale marktkennis

Je woning laten zien aan een belangstellende, kun je zelf minstens zo goed als wij dat kunnen. Per slot van rekening doen al jaren alle verkopers dat tijdens de NVM-Open Huizen Dag. Een vraagprijs vaststellen, een onderhandeling voeren of een koopakte opmaken, dat vergt natuurlijk wel regionale kennis en expertise van een makelaar. Ook wanneer je vragen hebt, of wilt sparren over de in te zetten middelen zijn wij altijd bereikbaar. En wanneer je erachter komt dat bezichtigen toch niet zo jouw ding is, nemen wij het graag van je over.

Koper en verkoper kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week bezichtigen

In deze drukke markt kan het soms snel gaan. Daarom is het fijn dat jullie als koper en verkoper te allen tijde kunnen bezichtigen, wanneer het jullie uitkomt. Je bent niet meer afhankelijk van de drukke agenda van de makelaar. Niets staat een mogelijke match in de weg.

 

Team

Mirjam van de Laar - Register Makelaar-Taxateur

 

Ervaring                                    Ruim 27 jaar ervaring als makelaar-taxateur in de regio Den Bosch, 10 jaar ervaring als hypotheekadviseur en ruim 12 jaar ervaring als directeur/eigenaar van Ter Mors Makelaars in Rosmalen.

Rol Makelaar-taxateur en eigenaar van Makelaar073.
Persoonlijke passie  Door creatief denken mogelijkheden ontwikkelen om kopers en verkopers eenvoudig bij elkaar te brengen, waarbij effectiviteit en kosten van de in te zetten middelen een belangrijke rol spelen.
Stijl Creatieve doorzetter met hoog verantwoordelijkheidsgevoel die weet van aanpakken.
Opdrachtgevers

Particuliere opdrachtgevers, AM, Hendriks Projectontwikkeling, BL Huisvesting, Heijmans Vastgoed, Dura Vermeer, Staalbankiers, diverse banken en woningcorporaties.

Anke Steenbekkers-Schakenraad - Assistent Register Makelaar-Taxateur

 

Ervaring                                Voorheen werkzaam in de regio Oss, nu met veel plezier in de regio Den Bosch/Rosmalen; waar ik zelf ook vandaan kom.

Rol Assistent Register Makelaar-Taxateur.
Persoonlijke passie Naast een vast en vertrouwd aanspreekpunt te zijn voor onze klanten, denk ik graag mee over de in te zetten strategieën en middelen bij de verkoop. Ik ben een echte doorzetter; ik bijt me erin vast totdat het gewenste resultaat is bereikt.
Stijl Eerlijk, enthousiast en proactief, ik denk graag in mogelijkheden en kansen.
 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten