Wij gaan verhuizen!

Gepubliceerd op 28 maart 2019

Per 1 april a.s. zit Makelaar073 op een nieuwe locatie

Achter de schermen zijn we er al een aantal maanden mee bezig, maar nu is het dan bijna zover: wij gaan verhuizen! Per 1 april is Makelaar073 niet meer gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Hoff van Hollantlaan, maar bevinden we ons in een pand aan de Eerste Hervendreef 28 in Den Bosch. Een bedrijfspand dat volledig op de begane grond is gelegen en waar we meer ruimte hebben.

Vlakbij de woonboulevard van Den Bosch

Onze nieuwe locatie is centraal gelegen in de rustige wijk de Herven, vlakbij de woonboulevard en station 's-Hertogenbosch Oost. We zijn vanaf de afrit van de snelwegen A2/A59 binnen 3 autominuten te bereiken. Vanaf het centrum is het ongeveer 8 minuten rijden. Er kan in de straat makkelijk geparkeerd worden.

Laatste puntjes op de 'i'

Op dit moment zijn we de ruimte een kleine metamorfose aan het geven en zijn we druk in de weer met de inrichting. In de loop van de eerste week van april hopen we volledig geïnstalleerd te zijn. Wij hebben enorm veel zin in deze frisse start. Graag tot ziens in ons nieuwe pand!

Mirjam en Anke

« ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten