Wisseling van de wacht

Gepubliceerd op 07 juni 2018

Een nieuw gezicht bij Makelaar073!

Sommigen zullen al contact met haar hebben gehad: onze nieuwe medewerkster Anke! Anke is Assistent Register Makelaar-Taxateur en op dit moment bezig met de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar-Taxateur. Voorheen werkte ze in de regio Oss, maar nu is ze met veel plezier aan de slag gegaan in onze regio die ze, als geboren Rosmalense, op haar duimpje kent: “Ik krijg veel energie van werken in de omgeving die ik zo goed ken, ik merk dat dit ook echt meerwaarde heeft voor mijn klanten. Daarnaast houd ik enorm van de afwisseling en veelzijdigheid van het vak.” Anke is een echte doorzetter, werkt proactief en bovendien super gestructureerd. Een welkome aanvulling van ons team!

Vertrek van Boukje

Anke vervult sinds 1 mei de plek van Boukje, die op haar beurt een eigen makelaarskantoor is gestart onder de naam Makelaar0413. Haar kantoor is gevestigd te Uden en dat is ook het epicentrum van haar werkgebied dat zich uitstrekt van Volkel en Odiliapeel, via Veghel en Sint-Oedenrode tot aan Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Makelaar0413 is net als Makelaar073 een franchise filiaal van de overkoepelende organisatie Makelaar0031. Boukje zal dan ook op dezelfde werkwijze haar kantoor runnen zoals ze dat de afgelopen jaren bij Makelaar073 heeft gedaan.

Spectaculaire openingsactie bij Makelaar0413

Wonen jouw familieleden of vrienden in de regio Uden-Veghel? Of ken je iemand in die regio die zijn huis graag te koop wil zetten? Laat hen dan gerust contact opnemen met Boukje. Dan kunnen ook zij kennismaken met onze manier van verkopen en zo flink besparen op hun makelaarskosten. Boukjes eerste 10 klanten krijgen bovendien een flinke korting: oplopend van 10% tot 100%! Hoe sneller je je aanmeldt, hoe hoger je korting is. Kijk voor meer informatie over de openingsactie op haar website, of neem contact met haar op.

Boukje, wij wensen jou heel veel succes!

« ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten