Huis verkopen in Den Bosch

Wil jij je huis gaan verkopen? Of dat nu voor de eerste keer is, of voor de vijfde keer, het blijft een spannende stap. Goede begeleiding van een NVM-makelaar, die jouw wensen begrijpt en een strategie op maat toepast, is dan zeer welkom. En die makelaar, dat zijn wij. Bovendien kun je dankzij onze flexibele werkwijze tot wel 70% op je makelaarskosten besparen. Hoe dat kan? We leggen het je graag uit.

Welkom bij de meest flexibele NVM-makelaar van Den Bosch!

Herken je dit? Je wil je huis in Den Bosch te koop zetten en bent op zoek naar een goede makelaar. De makelaars die je tegenkomt zijn echter ofwel traditionele makelaars, of landelijk opererende internetmakelaars. De traditionele makelaar is vaak prijzig en niet erg flexibel qua dienstverlening. Je hebt hierdoor zelf weinig inbreng tijdens het verkoopproces. De landelijk opererende internetmakelaar heeft wel een aantrekkelijk tarief, maar heeft vaak weinig kennis van de lokale markt. En wanneer de verkoop wat minder goed verloopt, kan deze makelaar je niet altijd de begeleiding bieden die je nodig hebt. Dat kan anders!

 

Jouw huis in Den Bosch verkopen we samen

Makelaar073 werkt volgens een concept waarbij 'samenwerking' het sleutelwoord is. De verkoop van jouw huis realiseren we namelijk samen. In hoeverre jij taken op je wilt nemen, bepaal je zelf. Ben je bijvoorbeeld goed in het maken van foto's of het schrijven van teksten? Of vind je het leuk om kijkers zelf rond te leiden in je huis? Dan voer je deze taken wellicht liever zelf uit. Op die manier bespaar je flink op je makelaarskosten; het verschil in courtage met een traditionele makelaar kan oplopen tot wel 70%!

Om het je wat makkelijker te maken, hebben we alvast twee dienstenpakketten voor je samengesteld: het Bouwstenen pakket en All-inclusive pakket. Wil je zo veel mogelijk zelf doen, dan kies je voor het Bouwstenen pakket. Wil je juist volledig ontzorgd worden, dan past het All-inclusivepakket bij jou. Het Bouwstenen pakket kun je bovendien te allen tijde aanvullen met extra diensten. Zo bepaal je zelf hoe onze dienstverlening er voor jou uitziet In onze dienstentabel kun je precies zien welke diensten bij elk pakket zijn inbegrepen.

 

Geen zorgen, geen risico's

De belangrijkste zaken omtrent de verkoop van jouw huis worden uiteraard door ons verzorgd. Daaronder vallen onder meer de waardebepaling, de plaatsing op Funda, het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van het koopcontract. Ook voorzien we je van eerlijk en concreet advies, bijvoorbeeld over de presentatie van je woning en hoe je kijkers het beste rond kunt leiden. Want ook al voer je deze taken zelf uit, je kunt altijd terugvallen op onze kennis en expertise.

Ook wanneer je gaandeweg behoefte hebt aan uitgebreidere dienstverlening, bijvoorbeeld om je huis nog meer 'in the picture' te zetten, kun je te allen tijde aanvullende diensten afnemen. En blijkt het begeleiden van bezichtigingen toch niet helemaal jouw ding te zijn? Dan nemen we je dat alsnog graag uit handen.

 

Voordelen van Makelaar073

  • Altijd een gratis waardebepaling en verkoopstrategie op maat
  • Meer keuzevrijheid: je bepaalt zelf welke diensten je afneemt en welke je zelf uitvoert
  • Transparant tarief: je weet exact voor welke diensten je betaalt
  • Je kunt op elk moment aanvullende diensten inkopen
  • Je kunt te allen tijde terugvallen op onze expertise en kennis van de lokale en regionale markt
  • Als je zelf bezichtigt ben je niet afhankelijk van onze agenda: bezichtigingen met kopers kunnen 24/7 ingepland worden
  • Lage kosten: het verschil met de courtage van een traditionele makelaar kan oplopen tot wel 70%!

 

Geen woning is hetzelfde - waarom zou het verkoopproces dat dan wel zijn?

Wij bepalen voor elke klant een verkoopstrategie op maat. Ben jij benieuwd of de markt op dit moment gunstig is om te gaan verkopen? En wil je graag weten wat jouw woning op dit moment waard is? Wij maken graag kennis met je. Neem hiervoor contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten