Huis verkopen Nieuwkuijk

Verkopen huis in Nieuwkuijk, goedkoper via internetmakelaar

Bespaar duizenden euro’s courtage door uw huis te verkopen via Makelaar073
Wij als internetmakelaar kunnen veel goedkoper werken dan de traditionele makelaars. Wij regelen binnen het basispakket alleen de zaken waar u ons echt voor nodig hebt, zoals:
- de waardebepaling
- de presentatie op Funda en www.makelaar073.nl
- het benaderen van belangstellenden
- de onderhandelingen
- het opstellen van het koopcontract

U verzorgt zelf:
- de foto’s
- de verkoopteksten
- de bezichtigingen

Wat doet Makelaar073 nog meer?
U kunt de dienstverlening van Makelaar073 op ieder moment uitbreiden door aanvullende diensten in te kopen. Zo kunt u we uw woning extra promoten, maar bijvoorbeeld ook een herhalingsbezichtiging begeleiden.

Kortom: u heeft bij de verkoop van uw huis de touwtjes zelf in handen.

Appartement in Nieuwkuijk verkopen via internetmakelaar: Makelaar073

Wij verkopen samen met u uw appartement in Nieuwkuijk!
Makelaar073 werkt met een ander concept dan de traditionele makelaars voor de verkoop van uw appartement. Alle ingewikkelde zaken worden door ons geregeld binnen ons basispakket. U mag zelf de leuke werkzaamheden doen, zoals:
- de verkoopfoto’s maken
- de verkoopteksten schrijven
- de bezichtigingen begeleiden

Extra ondersteuning bij de verkoop van uw appartement
U bespaart duizenden euro’s en bent permanent betrokken bij de verkoop van uw appartement.  Wilt u later toch meer aan ons overlaten? Onze dienstverlening kan op ieder moment worden uitgebreid door een keuze te maken uit onze aanvullende diensten. Daardoor profiteert u van onze flexibiliteit gedurende het hele verkoopproces en betaalt u ons nooit te veel.

Internetmakelaar prima om uw woning in Nieuwkuijk te verkopen

Internetmakelaar biedt u veel voordelen bij de verkoop van uw woning in Nieuwkuijk
Als internetmakelaar zijn wij vele duizenden euro’s goedkoper dan een traditionele makelaar. Dat komt vooral doordat wij veel efficiënter kunnen werken. U betaalt daarom slechts € 1.195,- voor ons basispakket. Indien wenselijk kunt u het basispakket uitbreiden met aanvullende diensten.

Een goede internetmakelaar is plaatselijk bekend!
De meeste internetmakelaars werken landelijk. Wij richten ons op het gebied rondom Den Bosch om u te garanderen dat wij bekend zijn met de woningmarkt ter plaatse. U heeft hier voordeel van zodra wij met de prijs van uw huis aan de slag gaan. Bijvoorbeeld bij:
- de waardevaststelling
- de onderhandelingen

Wij maken een goed vergelijk met andere woningen in uw woonplaats. Daardoor weet u zeker dat u de meest optimale verkoopprijs voor uw huis ontvangt.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten