Huis verkopen in Rosmalen

Recent verkocht in Rosmalen

 

 

Makelaar 073: de goedkoopste NVM-makelaar in Rosmalen

U wilt uw huis of appartement in Rosmalen verkopen en zoekt een makelaar met veel kennis van de lokale markt. Maar een traditionele makelaar vindt u vrij prijzig en bovendien wilt u meer eigen inbreng hebben tijdens het verkoopproces. Dat kan!

Samen succesvol uw huis in Rosmalen verkopen

Makelaar073 is een internetmakelaar en werkt volgens een vernieuwend concept. De verkoop van uw huis realiseren we namelijk in nauwe samenwerking met u. We gebruiken daarvoor een uniek internetsysteem, waar we beiden in werken. Daarnaast kunt u zelf de bezichtigingen begeleiden.

Geen zorgen, geen risico's

Uiteraard verzorgen wij de belangrijkste zaken omtrent de verkoop van uw huis. Zoals het bepalen van de waarde, het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van het koopcontract. Ook kunt u op een later punt in het verkoopproces beslissen om aanvullende diensten in te kopen. Maar omdat u verschillende leuke taken van ons overneemt, rekenen wij een courtage die tot wel 70% lager ligt dan bij een traditionele makelaar.

Voordelen van Makelaar073

  • U heeft als verkoper veel eigen inbreng
  • U bepaalt wat u zelf doet en kunt op elk gewenst moment aanvullende diensten bestellen
  • U plant bezichtigingen in wanneer het u uitkomt
  • U maakt gebruik van onze kennis van de lokale en regionale markt
  • U laat de belangrijkste zaken aan ons over
  • U betaalt gemiddeld 70% minder courtage

Weten hoe het precies werkt? Klik hier voor meer informatie of bekijk onze verschillende pakketten en diensten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten