Wees slim, betaal niet te veel: kies Makelaar073

Want bij ons betaal je alleen voor de diensten waar je daadwerkelijk gebruik van maakt. Zo bespaar je flink op je makelaarskosten! Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Plan een vrijblijvende kennismaking in en ontvang een gratis waardebepaling en verkoopadvies.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Hoeveel makelaar wil jij?

Geen twee woningen zijn hetzelfde en ook elke verkoper heeft zo z’n eigen wensen. Daarom kun je met ons Bouwstenen pakket zelf je unieke dienstenpakket samenstellen. Vind je het leuk om bijvoorbeeld zelf teksten te schrijven, foto’s te maken en kijkers rond te leiden? Dan bespaar je flink op je makelaarskosten.

Wil je juist volledig ontzorgd worden? Geen omkijken hebben naar de verkoop en je woning op alle mogelijke manieren promoten? Kies dan voor ons All-inclusive pakket.

Welk pakket je ook kiest, uiteraard profiteer je altijd van onze ervaring, expertise en kennis van de lokale markt. Zo realiseren we de hoogst mogelijke prijs voor jouw woning, en dat in slechts 8 stappen.

In 8 stappen je huis verkocht

Team Makelaar073

Gratis waardebepaling en verkoopadvies

Verkoopt jouw huis zichzelf, of willen we extra promotie inzetten? Hoeveel potentiële kandidaten zijn er voor jouw woning? En wat is de actuele marktwaarde? Tijdens een vrijblijvende kennismaking bekijken we jouw huis en bespreken we jouw situatie en wensen.

Na enkele dagen ontvang je, gratis en vrijblijvend, de waardebepaling: een uitgebreid verslag met daarin onze bevindingen, de adviesprijs en de aanbevolen verkoopstrategie. Kun jij je vinden in dit advies? Dan gaan we aan de slag!

Plan gratis waardebepaling

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten