Makelaar in Den Bosch met dienstverlening op maat

Je huis verkopen kan bij ons al vanaf € 1.250,-

Jij wil je huis verkopen. Spannend! Je hebt daarbij behoefte aan professionele begeleiding van een ervaren makelaar. Maar er zijn zoveel makelaars in Den Bosch. Hoe weet je welke makelaar bij je past? En welke dienstverlening past bij jou?

 

First things first: wat is jouw huis waard?

Laten we bij het begin beginnen. Wat is eigenlijk de actuele marktwaarde van jouw woning? Zijn er veel kandidaat-kopers in de markt? En zijn er goede doorstroommogelijkheden? Daar duiken we eerst in.

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw woonwensen en bekijken we jouw huis en de eventuele buitenruimtes. Dit vergelijken we met andere recent verkochte panden in dezelfde categorie. Na enkele dagen ontvang je een verslag met onze bevindingen en advies voor de verkoopstrategie. Kun je je hierin vinden? Pas dan gaan we de samenwerking aan.

Gratis waardebepaling? Neem contact op via het formulier onderaan de pagina

 

Wat is voor jou belangrijk?

Dat een makelaar jou van deskundig advies voorziet, goede onderhandelingstechnieken bezit en kennis heeft van de Bossche woningmarkt: dat zien wij als vanzelfsprekend. Ons belangrijkste speerpunt is dat we onze dienstverlening aanpassen op jouw persoonlijke situatie, toekomstplannen en behoeften: 

  • Wat is belangrijker: snel verkopen of voor een zo hoog mogelijke prijs?
  • Heb je al een nieuwe woning op het oog, of ben je nog op zoek?
  • Wil je graag besparen op je makelaarskosten, of juist volledig ontzorgd worden?

Al deze factoren spelen mee bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie. Want geen twee woningen zijn hetzelfde. En ook elke verkoper heeft zo z’n eigen wensen. Daarom kun je bij ons zelf je unieke dienstenpakket samenstellen. 

Wat doe je zelf en wat laat je aan ons over? Hoeveel makelaar wil jij?

Je kunt bij ons kiezen tussen twee soorten dienstverlening:

Bouwstenen pakket

Is de kans groot dat jouw woning ‘zichzelf verkoopt’? En vind je het leuk om bijvoorbeeld zelf teksten te schrijven, foto’s te maken en kijkers rond te leiden? Dan kun je met het Bouwstenen pakket flink besparen op je makelaarskosten.

All-inclusive pakket

Wil jij juist graag volledig ontzorgd worden? Zelf geen omkijken hebben naar de verkoop? En op alle mogelijke manieren jouw woning promoten? Dan kies je voor het All-inclusive pakket.

 

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven je graag advies. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten