NVM Open Huizen Dag oktober 2020 geannuleerd

Gepubliceerd op 09 juli 2020

De gezondheid van kopers en verkopers gaat voor

afbeelding: NVM.nl

De NVM Open Huizen Dag van 3 oktober aanstaande gaat helaas niet door. De situatie met het coronavirus is daarvoor nog te onzeker, aldus de NVM. De NVM betreurt dit besluit, zeker nadat de Open Huizen Dag van 28 maart ook werd geannuleerd. Echter, de gezondheid van de makelaars, kopers en verkopers gaat te allen tijde voor.

Hoewel de coronamaatregelen in Nederland momenteel steeds meer worden versoepeld, is er wereldwijd sprake van een versnelling, zo waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie. Met die onzekerheid in het achterhoofd heeft de NVM de afgelopen weken gepeild hoe groot het animo is voor een landelijke Open Huizen Dag in oktober. De meerderheid heeft aangegeven dit nog niet verantwoord te vinden; de NVM heeft hierop besloten de Open Huizen Dag te annuleren.

Alternatief: Open Huis via Facebook livestream

Om het gemis van de Open Huizen Dag te compenseren, bieden wij sinds enkele maanden een nieuwe dienst aan: het Open Huis via Facebook livestream. Via Facebook livestream kunnen mensen live meekijken met wat je op dat moment filmt. Tijdens het filmen laten we jouw woning en de eventuele buitenruimtes van top tot teen zien. Zo kunnen we toch een groot publiek het huis laten zien, zonder de mensen ter plaatse te ontvangen. Kijkers kunnen tijdens de livestream ook vragen insturen, die we direct kunnen beantwoorden. Eigenlijk net zoals dat bij een normaal Open Huis zou gaan dus.

Naast het Open Huis via Facebook bieden wij een regulier Open Huis aan, waarbij we kijkers één voor één rondleiden, met inachtneming van de maatregelen van de RIVM. Dit is dus ook altijd een mogelijkheid.

Neem voor meer informatie over onze diensten gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 - 8200 730 of mail naar info@makelaar073.nl.

« ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten